søndag 7. april 2013

Godt betalt som sykepleier -prøv bemanningsbyrå MKS24

For oss er det underlig at det i et marked med stor mangel på sykepleiere, og helsepersonell forøvrig fremdeles snakkes om at "lønn er markedsstyrt" uten at sykepleiere ser ut til å gjøre noe med det.

MKS24 er en privat aktør, som holder høyt fokus på kvalitet og pasientsikkerhet, og har spesialisert seg på områdene intensiv, anestesi, operasjon og ulike recovery/ overvåkings krevende avdelinger.

Her lønnes allt personell ut fra kompetanse og etterspørsel. Hvor godt den enkelte sykepleier får betalt avhenger av hva kunden ønsker å betale for tjenesten, men en ordinær sykepleier ligger fra 220,- til 270,- pr time + gode tillegg. Feriepenger kommer på toppen av lønnen. Dette gjelder på sykehus, og turnusarbeid.

Sykepleiere på dagkirurgisk privat virksomhet, som typisk utfører ortopedi eller plastikk kirrurgi ligger langt over dette. Satsene er 310,- til 360,- pr time, avhengig av kompetanse, og ansenitet i selskapet.  Her for ingen dårlig lønn, og så er det heller ingen som klager.

Selskapet har en responstid på 60minutter på akutte bestillinger, og en 24/7 vakt telefon .Det sier seg selv at sykepleiere i enkelte tilfeller må snu seg svært raskt.

Når betingelsene er gode, får man også det beste av personell og kompetanse, og stor grad av stabillitet. Dette kommer både sykepleierene, kunden, og pasientene til gode.

En sykepleier som trives i faget sitt, gir god pleie og omsorg til pasienten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar